Kezdőlap » Egészségügyi/sport termékek » Harántemelő talpbetét, 9,5 x 7,5 cm


        

Harántemelő talpbetét, 9,5 x 7,5 cm

 

Cikkszám: 001HARANT
Forgalmazó: Nonstopakcio
Megszerezhető pontok: 10 pont
Szokásos ár: 1 490 Ft
Ár:
990 Ft

Vásárolni kívánt mennyiség:
  db  

Részletes leírás

Haránt emelő és testtartást javító talpbetét A rugalmas betét együtt mozog a talpal, így lépés vagy futás közben csillapíthatja a talpat érő rezgéseket, valamint javíthatja a vérkeringést és egészségesen formálhatja a lábfejet. Azonnali segítség a lábnak, mégis észrevétlenül viselhető. Pár nap használat után, már észre sem veszed, hogy rajtad van, könnyen meg lehet szokni a viselését. A talpbetét légáteresztő anyagból készült, akár cipőben, akár mezítláb hordható, a kényelmes gumírozott szalagnak köszönhetően pedig megfelelően illeszkedhet a lábhoz. Viselésével csökkenhetnek akár a sarok-, térd-, csípő- és derékfájdalmak is. Bármely méretű lábra alkalmazható. A csomag 1 pár talpbetétet tartalmaz.

• Anyag: textil

• Méret: 9,5 x 7,5 cm

• Csomag mérete: 15 x 4 x 10,5 cm

• Csomag súlya: 35 g

*A vásárlás során kérünk, vedd figyelembe, hogy a termék higiéniás terméknek minősül, így nem vonatkozik rá a 14 napos elállás.
(PTK  45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól, 4. fejezet 6. A szerződéskötést megelőző tájékoztatás 11. § (1) l bekezdésben található - arról, ha a 29. § alapján a fogyasztót nem illeti meg a 20. § szerinti jog, illetve azokról a körülményekről, amelyek teljesülése esetén a fogyasztó elveszíti a 20. § szerinti jogát.)

OTZlYzk1