Kezdőlap » Játékok - baba/mama termékek » Interaktív PINK Markoló Maki a kapaszkodó majombarát (Videó)


        

Interaktív PINK Markoló Maki a kapaszkodó majombarát (Videó)

 

Cikkszám: 001MAJ
Megszerezhető pontok: 50 pont
Szokásos ár: 11 990 Ft
Ár:
4 990 Ft

Vásárolni kívánt mennyiség:
  db  

Részletes leírás

Ha gyereked számára egy igazán szórakoztató
játékot szeretnél, akkor ez a TE terméked.
✔️ Markoló Maki legjobban az ujjadon szeret lenni,
de akármire rárakhatod.
✔️ Imádnivaló designjával hamar a
szívedbe lopja magát.
✔️ A majombarátnak egy célja van az, hogy
gyereked mindennapjai igazán boldogan teljenek!Csemetéd számára egy igazán édes és interaktív játékot keresel? Akkor ezt NE hagyd ki! A Markoló Makival az interakció állandó, hiszen a termék hangra, érintésre, sőt még arra is reagál, ha ráfújsz egy kicsit. Igazi szórakozás gyermekeid számára. Természetesen még nem fogytunk ki az újdonságok tárházából, ugyanis terméket érzékeli, hogy milyen pozícióban van. Így ennek megfelelően ad különböző reakciókat a környezetéből érkező ingerekre. Akár fel is függesztheted fejjel lefelé mintha, egy igazi maki lenne vagy le is fektetheted, mint egy babát. A Markoló Maki legjobban gyermeked ujján szeret lenni, imád kapaszkodni és örömöt csalni az arcára!

A Markoló Maki legjobban gyermeked ujján szeret lenni, imád kapaszkodni és örömöt csalni az arcára!

Hasznos tudnivalók:

A majombarát 4db LR44 elemmel működik, amelyek már beszerelve érkeznek a termékkel, hogy gyermeked egyből ki tudja próbálni ezt a szuper játékot. Ez a termék maximálisan interaktív, így nem lesz vele csemetédnek egy unalmas perce se. Érzékeli a pozícióját, így ennek köszönhetően minden szituációban más hangot ad ki. Speciális szenzorjainak köszönhetően érzékeli a tapsot, simogatást, sőt még az is, ha ráfújsz. Ha két másodpercig megnyomod picit a fejét, akkor kis vicces hangot ad ki. Ha nem foglakozol vele, akkor egy ideig hívogat játszani, majd ha ezután se foglalkozol vele, akkor elalszik. Ha fel akarod ébreszteni, akkor kapcsold be újra. Ha lassan reagál a dolgokra, akkor lehet, hogy kezd lemerülni. Az elem cseréje a termék hátulján történik két kis csavar eltávolításával. Érdemes többet venni, hiszen egyedül néha szomorú, de ha többen vannak, egyedi énekhangjukkal biztosan megörvendeztetnek!.

Érdemes többet venni, hiszen egyedül néha szomorú, de ha többen vannak, egyedi énekhangjukkal biztosan megörvendeztetnek!

Markoló Maki a kapaszkodó majombarát

tulajdonságai:

  • Súlya:150g
  • Mérete: 8x8x13cm
  • Anyaga: ABS
  • Működéséhez 4 db LR44 elem szükséges (nem tartozék)


Mit rejt a termék doboza?

  • 1db Markoló Maki a kapaszkodó majombarát

NmI3Mzg