Kezdőlap » Szépségápolás » USB-s sarokreszelő


        

USB-s sarokreszelő

 

Cikkszám: 001usms
Forgalmazó: Nonstopakcio
Megszerezhető pontok: 10 pont
Szokásos ár: 3 990 Ft
Ár:
990 Ft

Vásárolni kívánt mennyiség:
  db  

Részletes leírás

Hatékonyan és gyorsan eltüntetheti a száraz bőrrétegeket, az elhalt hámsejteket és a bőrkeményedéseket, miközben rendkívül gyengéd és kíméletes még az érzékeny bőrhöz is. Alakjának és profi formatervezésének köszönhetően tökéletesen illeszkedik a kézbe, precíz, könnyű és kényelmes használatot tesz lehetővé. Finom mikroreszelőinek köszönhetően nem okoz sérüléseket, rendkívül gyengéd a bőrhöz! Kíméletesen és fájdalommentesen távolíthatja el a bőrkeményedéseket. Kizárólag a száraz, elhalt réteget távolítja el, az élő bőrrétegeket nem károsítja.

Száraz és nedves bőrön egyaránt használható.

2 db cserélhető fejjel.
Usb kábellel működtethető (nem akkumulátoros)
IPX7
3,7V 2A

Termék mérete: 17*8 cm

Termék súlya: 129g

Csomag mérete: 27*17*5.5 cm

Csomag súlya: 209g

 

*A vásárlás során kérünk, vedd figyelembe, hogy a termék higiéniás terméknek minősül, így nem vonatkozik rá a 14 napos elállás.

(PTK  45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól, 4. fejezet 6. A szerződéskötést megelőző tájékoztatás 11. § (1) l bekezdésben található - arról, ha a 29. § alapján a fogyasztót nem illeti meg a 20. § szerinti jog, illetve azokról a körülményekről, amelyek teljesülése esetén a fogyasztó elveszíti a 20. § szerinti jogát.)

YmQwNDhhN