Kapcsolat

INFO@NONSTOPAKCIO.HU

 

HÉTKÖZNAP MUNKAIDŐBEN FOLYAMATOSAN DOLGOZZUK FEL A BEJÖVŐ LEVELEKET. MAXIMUM 24 ÓRÁN BELÜL VÁLASZOLUNK. A HÉTVÉGÉN ÉRKEZŐ LEVELEKET HÉTFŐN DOLGOZZUK FEL.

 

Számla: Minden esetben online számlát állítunk ki amit azonnal küld a rendszer ahogy a futár cégtől visszaigazolás jön a sikeres kézbesítésről.

 

Amennyiben nem kapja meg az online számlát a maillcímére a csomag átvételét követő maximum 24 órán belül, jelezze e-mail ban. (előtte minden esetben nézze meg a spam mappát is)

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FIGYELEM! 14 napos visszavásárlási garancia: Minden termékre 14 napos visszavásárlási garanciát biztosítunk : Amennyiben a megvásárolt termék nem tetszik akkor azt 14 napon belül vissza lehet küldeni.

 

Olyan csak termékeket lehet vissza küldeni amit nem csomagolt ki,  amit kicsomagolt kiprobált de nem tetszett. Olyan terméket nem lehet visszaküldeni amit pl. 1-2 hétig rendeltetés szerűen használt, hiszen ez a termék már használtnak számít és így már nem lehet tovább értékesíteni.

 

FIGYELEM! A 14 napon belüli visszavásárlási garancia arra vonatkozik ha 14 napon belül jelzi a visszaküldési szándékát, tehát nem kell hogy 14 napon belül visszaérjen. A terméket kérdés nékkül vásároljuk vissza, nem probáljuk meg rábeszélni hogy tarsa meg! A sérült, karcos (tehát használt) visszaérkezett termékeket nem vásároljuk vissza.

 

Visszaküldésnél minden esetben papír alapon meg kell adni az alábbi adatokat: Név, kiszállítási cím, rendelési szám, bankszámla szám. Amennyiben a kért adatokat nem adja meg papír alapon az utalást nem tudjuk elindítani.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Üzemeltető: UK&HU WEBSHOP LTD

East Grinstead

RH19 4LZ

Coombe Hill Road U. 22.

United Kingdom

Cégjegyzék szám:  11410497

Adószám: UK 94314 27118

A  könnyebb azonosítás végett kérjük adja meg a megrendelés számát.

NWU4ZG