Kezdőlap » Autós termékek » MAGIC szélvédő kőfelverődés javító készlet


        

MAGIC szélvédő kőfelverődés javító készlet

Új Népszerű

 

Cikkszám: 01magic
Szokásos ár: 6 000 Ft
Ár:
2 990 Ft

Vásárolni kívánt mennyiség:
  db  

Részletes leírás

Házi szélvédő javító szett – javítás azonnal, gazdaságosan!

A szélvédő javító készlettel szakember nélküljavíthatod meg autód sérült üvegfelületeit. Néhány egyszerű lépéssel akár 20 perc alatt nyomtalanul eltüntetheted a zavaró repedéseket. A javítással megakadályozhatod szélvédőd továbbrepedését, ezáltal komolyabb károkat is megelőzhetsz.

Hogyan működik?
A szett egy speciálisan kifejlesztett műgyantát tartalmaz, mely UV fény hatására köt meg. Ez szinte láthatatlanná teszi a kőfelverődést, úgy, hogy az ellenőrzéskor is észrevétlen maradjon. Tartós, vízhatlan réteget képez az üvegen, ebből adódóan többé nem akadályoznak foltok a kilátásban. A javítást télen-nyáron elvégezheted, mindössze az UV műgyanta megkötéséhez van szükség 15 percnyi napsütésre.

Gondolj bele, milyen jó lesz, hogy a jövőben autód szélvédőjét nem csúfítják el repedések. Mostantól nem kell hosszú napokat szervizre várakoznod, kocsidat azonnal megjavíthatod. A készletben mindent megtalálsz, ami a zavaró kavicsfelverődések eltüntetéséhez szükséges.

Ha nincs még sérülés szélvédődön, ez a javítócsomag akkor is aranyat érhet. Ugyanis minél gyorsabban kezelsz egy repedést, annál kisebb az esélye a koszolódásnak és a továbbterjedésnek.

Legyen nálad mindig és tudd járművedet biztonságban!
Illusztrációs videó:
OWYyMTdkN